Djuptryck på digitala utskrifter

Under 2019 har jag arbetat med att kombinera djuptryck på en digital utskrift. Jag har fått exprimentera mig fram eftersom djuptryck måste tryckas på ett fuktigt koppartryckspapper samtidigt som detta papper inte är anpassat till digitala utskrifter. Dessutom måste bläcket i skrivaren tåla vatten. Men efter diverse misslyckanden har jag fått ordning på det. Fördelen är att djuptrycket kan kombineras med många färger utan problem. Här nedan några exempel på resultaten. Pappersstorleken är A1 – 59,4×84,1 cm – och upplagorna är satta till 30 ex.   Bilderna är klickbara för att för att se dem i större storlek.
Om någon vill köpa ett konstverk är priset 3000 kr inkl frakt.

Akvarium hems
Akvarium

Bebådelsen Hems
Bebådelsen

Morgon-Palmyra hemsida
Morgon – Palmyra

Röd himmel over Palmyra hems

Röd himmel över Palmyra

Capri - blå hems

Capri – blå

Laokoon mot blå himmel hems

Laokoon mot blå himmel

Medusa hems

Medusa

Stenarna hemsid

Stenarna

Flygfän över Slussen hems

Flygfän över Slussen

Moskva-Milano hemsida

Moskva – Milano

Tjuonjavagges minne hemsid

Tjonjavagges minne

Stalo hems

På väg mot Rissajaure mötte jag Stalo i Kärkevagge 


Publicerat

i

av

Etiketter: